• امروز : سه شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 May - 2024

طرح مشكلات و مطالبات شهرداری در دیدار شهردار و کارکنان شهرداری اقلید با دكتر صالحی؛ نماینده مردم شریف شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی*

• 18 تیر 1402 - 12:13
طرح مشكلات و مطالبات شهرداری  در دیدار شهردار و کارکنان شهرداری اقلید با دكتر صالحی؛ نماینده مردم شریف شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی*

* به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی شهرداری اقلید دکتر صالحی؛ نماینده مردم شهرستان اقلید در مجلس امروز یکشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور در ساختمان شهرداری ضمن دیدار با دکتر زارع؛ شهردار و کارکنان شهرداری و تبريک روز شهرداریها و دهیاریها پیرامون مسائل و مشکلات شهرداری به گفتگو پرداختند. در ابتدای جلسه دکتر […]

*
در ابتدای جلسه دکتر زارع ضمن ابراز خرسندی از گسترش تعاملات فی مابین شهرداری و نماینده محترم بویژه درخصوص تهیه ماشین آلات مورد نیاز شهرداری از جمله بیل مکانیکی زنجیری، بابکت و آمبولانس حمل متوفی، گزارشی از عملکرد شهرداری ارائه و در ادامه با تشریح برخی از مشکلات شهر اقلید و شهرداری خواستار تخصیص هرچه بیشتر اعتبار دولتی و افزایش سهمیه قیر شد.
شهردار اقلید در این دیدار با اشاره به ضرورت تکمیل پارک بانوان، ساختمان مدیریت بحران، ساختمان فرهنگسرا، مدیریت سیلاب، ترمیم شبکه ها و ایجاد کانالهای دفع آبهای سطحی، اجرای طرح های مربوط به بافت فرسوده خطاب به نماینده مردم شهرستان اقلید گفت: این طرح ها جزء مطالبات مهم مردم و نیازهای اساسی شهر است اما تامین بودجه این پروژه ها از بودجه سالانه، بضاعت و توان شهرداری خارج است لذا با توجه به لزوم تامین بودجه این طرح ها از طریق اعتبارات شهرستانی، استانی و کشوری، از دکتر صالحی درخواست می شود در زمینه تامین اعتبارات مورد نیاز با شهرداری و شورای شهر کما فی السابق همکاری نمایند.
دکتر صالحی؛ نماینده شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تبریک روز شهرداریها و دهیاریها با اعلام رضایت از همکاری متقابل شهرداری و نماینده، از پیگیریهای صورت گرفته برای تهیه یک دستگاه خودرو پیشرو آتش نشانی خبر داد که با توجه به عرض کم کوچه ها و معابر و فراهم نبودن امکان تردد خودرو آتش نشانی، تهیه آن بسیار ضروری است.
دکتر صالحی همچنین در بخشی از سخنان خود گفت: با توجه به نیازسنجی های انجام شده به زودی شاهد اجرای طرح فیبر نوری و توسعه شبکه فاضلاب شهر اقلید خواهیم بود که با توجه به اینکه بخش بزرگی از مسئولیت پیشبرد این طرحها به عهده شهرداری است از اعلام آمادگی شهرداری اقلید کمال تشکر و قدردانی را دارم. جلوگیری از ساخت و ساز های غیرمجاز در شهر نیز توسط دکتر صالحی مطرح و بر گسترش نظارت شهرداری بر انجام ساخت و سازهای اصولی تاکید شد.
در پایان این دیدار صمیمانه پرسنل شهرداری اقلید به بیان مسائل و مشکلات مربوط به حوزه خدماتی خود پرداختند.