• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

عوارض آلایندگی صنایع؛ دغدغه شهرداران لامرد و مهر

• 29 شهریور 1401 - 10:09
عوارض آلایندگی صنایع؛ دغدغه شهرداران لامرد و مهر
دومین همایش شهرداران شهرستان های لامرد و مهر و با حضور حسین خسروی شهردار اشکنان به میزبانی شهرداری مهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان؛ در دومین همایش شهرداران شهرستانهای لامرد و مهر، شهرداران این دو شهرستان در مورد وصول عوارض آلایندگی صنایع موثر بر آلایندگی، گفت و گو کرده و در خصوص راه های مطالبه آن به تبادل نظر پرداختند.

موضوع آلایندگی صنایع، همواره یکی از دغدغه های اصلی مردم و مسوولان در شهرستان های مهر و لامرد بوده است که متاسفانه به دلیل عمل نکردن صنایع به وظایف خود، نارضایتی مردم را به همراه داشته است.

محمود اسماعیلی که به عنوان رئیس و نماینده شورای اسلامی شهر مهر در این جلسه حضور داشت نیز با اشاره به تاثیر منفی آلایندگی های صنایع بر محیط زیست و سلامتی مردم، از شوراهای شهرستاهای لامرد و مهر خواست با شهرداران در خصوص وصول عوارض آلایندگی صنایع همکاری کنند.

این همایش با هدف هماهنگی، بمنظور طرح همه جانبه مطالبات شهرداری ها در جلسه آتی شهرداران این دو شهرستان با معاون عمرانی وزیر کشور برگزار شد.

دومین همایش شهرداران این دو شهرستان روز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه با حضور مهدی حیدری شهردار مهر، عطاءالله جوکار شهردار لامرد، حسین خسروی شهردار اشکنان، حسین نجفی زاده شهردار اهل، سید مجتبی سخن سنج شهردار خوزی، احمد رستگار شهردار وراوی، صادق زمانی شهردار خیرگو، محمدرضا سلمانپور شهردار علامرودشت و علی طاهری معاون شهردار گله دار به میزبانی شهرداری مهر برگزار شد.

در پایان این همایش، شهرداری مهر بعنوان دبیرخانه همایش شهرداری های شهرستان های مهر و لامرد انتخاب شد.
منبع: مهر آنلاین

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اشکنان