• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

معاون فرهنگی شهردار لار:

فراخوان جشنواره فیلم موزیری با محوریت فرهنگ کار و تلاش و دوری از مصرف گرایی از بهمن ماه سال جاری منتشر می شود

• 29 آذر 1401 - 12:11
اولین جلسه جشنواره فیلم موزیری در سال 1401 با محوریت فرهنگ کار و تلاش در فرهنگسرای مرتضوی شهرداری لار برگزار شد.

اولین جلسه جشنواره فیلم موزیری در سال ۱۴۰۱ با محوریت فرهنگ کار و تلاش در فرهنگسرای مرتضوی شهرداری لار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این جلسه که با حضور مهدی قاسمی معاونت مدیر کل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی لارستان و مجید بامدادی کارشناس این اداره و فعال فرهنگی، عنایت الله موحدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لارستان، فرزاد قناعت پور رئیس مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان، عمران جمالی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان و حمید منشی عضو شورای اسلامی شهر لار و فعال اجتماعی برگزار شد، محسن زارع معاون فرهنگی شهردار لار و مدیر فرهنگسرای مرتضوی، ضمن ارائه توضیحاتی از هدف و نحوه برگزاری جشنواره فیلم موزیری گفت: این جشنواره قرار بود در سال گذشته برگزار شود که با اوج گرفتن بیماری کرونای امیکرون به نتیجه نرسید و در ابتدای کار متوقف شد.

محسن زارع با بیان اینکه این جشنواره در سال جاری با تبلیغات گسترده فعالیت خود را مجدد آغاز خواهد کرد، افزود: از بهمن ماه؛ جلسات به طور رسمی برگزار خواهد شد و فراخوان جشنواره منتشر و به طور جدی پگیری می شود.

معاون فرهنگی شهردار لار ادامه داد: فراخوان جشنوار فیلم موزیری، برای هر نهاد و سازمان مناسب با رویکرد آن مجموعه تنظیم خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه فیلم های جشنواره موزیری به صورت مستند، داستانی تهیه می شود، گفت: علاقمندان به شرکت در جشنواره می توانند با استفاده از نرم افزارهای گوشی همراه نیز فیلم های خود را میکس و مونتاژ کنند.

محسن زارع معاون فرهنگی شهردار لار و مدیر فرهنگسرای مرتضوی گفت: سوژه اصلی این جشنواره فرهنگ کار و تلاش و دوری از مصرف گرایی است و به صورت انیمیشن هم می تواند تهیه شود.

مهدی قاسمی معاونت مدیر کل و رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی لارستان هم گفت: این جشنواره در مراکز دانشگاهی به نحو مطلوب می تواند اجرا شود.

این جلسه با بحث و تبادل نظر ادامه یافت و مقرر شد جشنواره فیلم موزیری با هماهنگی و پیگیری های لازم در سطح استانی برگزار شود.