• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024

همزمان با دهه کرامت و میلاد آقا علی بن موسی الرضا (ع)؛

مراسم دور همی کارکنان و بازنشستگان شهرداری لار همراه با آیین تجلیل از شهرداران سابق، سرمایه گذاران و پیمانکاران شهرداری برگزار شد

• 11 خرداد 1402 - 12:56
همزمان با دهه کرامت و میلاد شمس الشموس، خورشید طوس، آقا علی بن موسی الرضا (ع)، مراسم دور همی کارکنان و بازنشستگان شهرداری لار همراه با آیین تجلیل از شهرداران سابق، سرمایه گذاران و پیمانکاران شهرداری در سالن فرهنگی ورزشی زنده یاد محمد حسین نخبه الفقهایی این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ در این مراسم با شکوه و به یاد ماندنی که با حضور ابوالفضل سعیدی حقیقی سرپرست شهرداری لار، اعضای شورای شهر، حاج آقا دهقانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه لارستان، منصور اسماعیلی مدیر عامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی لارستان، احسان طاهری معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان، جمعی از خیرین و نیک اندیشان منطقه، شهرداران سابق، سرمایه گذاران، پیمانکاران، کارکنان و بازنشستگان شهرداری برگزار شد، خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار، ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت، بازنشستگان را با تجربه ترین افراد جامعه برشمرد و گفت: این عزیزان، عمر شریف خود را در راه خدمت رسانی به افراد جامعه سپری کرده اند و این خود، الگو و برگ زرینی برای ما و آیندگان بوده و خواهد بود.

رئیس شورای اسلامی شهر لار از اقدام شهرداری در برگزاری اینگونه مراسم تقدیر کرد و افزود: این مراسم اولین و بهترین مراسمی است که به منظور تکریم و تجلیل از همه کسانی برگزار شده که با زبان، عمل و سرمایه خود خدمات ارزنده ای را به مردم عزیز و تمامی شهروندان ارائه نموده و خدمت به مردم، ذخیره ای برای دنیا و آخرت خواهد بود و ما بر دستان همه این بزرگواران بوسه می زنیم.

ابوالفضل سعیدی حقیقی سرپرست شهرداری لار هم در این مراسم گفت: یکی از اهداف و آرزوهایم در دوران مسئولیتم به عنوان خدمتگزار مردم، برگزاری چنین برنامه ای بود؛ که به یاری خداوند این توفیق در شب میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام مهربانی ها حضرت رضا (ع) محقق شد و امیدوارم این شب، یک شب به یاد ماندنی برای همه دوستان و همراهان باشد.

سرپرست شهرداری لار، از خیرین، سرمایه گذران، پیمانکاران، شهرداران سابق، کارکنان و بازنشستگان و همه کسانی که در شرایط مختلف، یاری گر و همراه مجموعه مدیریت شهری بوده و هستند تقدیر و تشکر کرد.

سپس یوسف محبی از شهرداران اسبق شهرداری لار، خاطراتی از دوران مسئولیت خود را بیان کرد.

این مراسم با شکوه و خاطره انگیز با برنامه های متنوع دیگری همچون پخش کلیپ صلوات خاصه آقا امام رضا (ع)، اجرای سرود توسط گروه سرود مصباح الهدی از پایگاه مقاومت شهید عبدالصمد فانی و کانون فرهنگی هنری امام جعفر صادق (ع) لارستان، تک نوازی ویولن توسط دانش آموز سید حسن علوی فرزند یکی از کارکنان شهرداری، بیان خاطره عبدالرحمن (مهران) مختاریان از بازنشستگان شهرداری و مراسم تجلیل از شهرداران سابق، خیرین، سرمایه گذران و پیمانکاران شهرداری لار همراه بود.

پایان بخش مراسم، صرف شام در فضایی صمیمی به همراه بیان خاطرات و گرفتن عکس های سلفی و یادگاری بود که صحنه های خاطره انگیزی از این مراسم را رقم زد.