• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

همزمان با سفر مهندس اصنافی به شهر لامرد انجام گرفت :

نشست صمیمی مهندس اصنافی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس و شورای اسلامی شهر لامِرد

• 12 دی 1401 - 10:20
همزمان با سفر مديرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس به شهر لامِرد، مهندس اصنافی در جلسه ...

همزمان با سفر مهندس اصنافی به شهر لامرد انجام گرفت :

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، همزمان با سفر مديرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس به شهر لامِرد، مهندس اصنافی در جلسه شوراهای اسلامی این شهر حضور یافتند.
در ابتدای این جلسه دکتر بهادر رئیس شورای اسلامی شهر لامِرد ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از حضور مهندس اصنافی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس به بیان گزارشی از فعالیت ها و پروژه‌های انجام گرفته ی عمرانی، فرهنگی، شهرسازی و… شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد پرداختند.
وی گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد همانند با وجود مشکلات و تنگناهای مالی با همراهی و مشارکت مردم شریف شهر لامِرد و مسوولان استانی و شهرستانی لحظه ای خدمت رسانی به همشهریان را متوقف ننموده است.
ایشان ادامه داد: در راستای خدمت رسانی به مردم عزیز شهر لامِرد، شهرداری با برخی موانع قانونی مواجه است که با تلاش شورای اسلامی شهر، شهردار و مجموعه شهرداری بسیاری از این موانع برطرف شده و برخی از آنها نیز در حال رایزنی و همفکری با مسوولان کشوری و استانی می باشیم.
در این جلسه آزاد نائب رئیس شورای اسلامی شهر و دکتر جوکار شهردار لامِرد به بیان دیدگاه‌ها و مشکلات پیش روی شهرداری و همشهریان عزیز شهر لامِرد پرداختند.
در ادامه این جلسه مهندس اصنافی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات صورت گرفته ی مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد بیان داشت: تلاش ها و کارهای انجام گرفته توسط مجموعه مدیریت شهری شهر لامِرد متشکل از مجموعه ی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد جای تشکر و خداقوت به شما عزیزان و همکاران محترمتان در مجموعه مدیریت شهری دارد.
دی افزود: مشکلات و معظلات شهری با وجود تنگناهای مالی تنها با همدلی، همفکری و همراهی تمامی مسوولان و دست اندرکاران مدیریت شهری قابل حل و مرتفع شدن می باشد.
ایشان ادامه داد: باتوجه به شرایط فعلی، شهرداری ها و مجموعه شوراهای اسلامی شهر باید درآمدهای پایدار برای شهرداری ها پیش بینی و ایجاد نمایند.
در پایان این نشست مقرر شد مشکلات و پیشنهادات رفع مشکلات تدوین و تهیه گردد.