• امروز : دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 6 May - 2024

همزمان با شب میلاد حضرت مهدی(عج) :

پایان عملیّات اجرایی نورپردازی و راه اندازی فواره های میدان امام خمینی (ره) شهر لامِرد

• 08 اسفند 1402 - 9:59

همزمان با شب میلاد حضرت مهدی(عج) :

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد، در شب میلاد آخرین منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) عملیّات اجرایی نورپردازی و راه اندازی فواره های میدان امام خمینی (ره) شهر لامِرد به پایان رسید و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
علی محمودی شهردار لامِرد درخصوص عملیّات اجرایی این پروژه ی زیباسازی شهری بیان داشت : با شروع مدیریت جدید شهرداری بهسازی و زیباسازی میدان امام خمینی ره شهر لامِرد در چند فاز و مرحله طراحی و در دستور کار واحد زیباسازی و عمران شهرداری لامِرد قرار گرفت و در همین راستا در فاز اول فواره های میدان امام خمینی (ره) که چندین سال به دلیل مشکلات فنی و تاسیساتی از رده خارج شده بود با تلاش شبانه روزی، فواره های این میدان مرکزی شهر لامِرد مجدد طراحی، احداث و به بهره برداری رسید.
این مقام مسئول اضافه نمود : از دیگر عملیّات در نظر گرفته در فاز اول ایجاد نورپردازی و نصب ریسه های نوری رنگی بود که در ۴ ضلع میدان امام خمینی (ره) ایجاد و در مدت زمان ۱۵ روز کاری ریسه های نوری رنگی نصب و در شب میلاد آخرین موعود زمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهره برداری کامل از آنها صورت گرفت و در عید ولادت موعود، به عنوان عیدی خادمان شما در شهرداری به همشهریان بزرگوار تقدیم گردید.
شهردار لامِرد در پایان با اشاره به ادامه داشتن عملیّات بهسازی و زیباسازی میدان مرکزی شهر لامِرد اضافه نمودند : فاز بعدی عملیّات زیباسازی و بهسازی میدان امام خمینی (ره) آغاز شده است و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت که امیدواریم این عملیّات بهسازی و زیباسازی در میدان مرکزی شهر لامِرد باعث شادابی و نشاط اجتماعی و شهری شود.