• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

با آغازسال جدید وحلول ماه مبارک رمضان شهردار لامرد پیام تبریکی به شرح زیر صادر نمودند :

• 06 فروردین 1402 - 13:22

نوروز دل مؤمن، ماه رمضان آمد
آن شوق زجان رفته برگشته به جان آمد

بهار یعنی پروانه ها را به پذیرایی عطر شکوفه‌ها دعوت کردن، کوهپایه ها و باغ های خزان زده را بشارت عید و شکوفایی دوباره دادن.
بهار یعنی هوای شاداب را به لاله زار ها و سبزه زاران راه دادن و گُل های سرخ و زرد نیلوفری روئیده شده در گلزارها را با باد بهاری آشتی دادن و نوازش کردن!!!
و اکنون خداوند رحمان نوید میلاد سال نو و شکوفایی سراسر معنویت و زیبایی دو بهار را بر دوش نسیم بهاری گذاشته، یکی بهار طبیعت و دیگری بهار قرآن تا پیام آور دوستی، محبّت، معنویّت و تحول باشند.
چه مبارک تقارنی شده امسال عید نوروز آغاز بهار و زیبایی طبیعت با ماه رمضان ماه بهار قرآن و معنویّت!!رمضان که ماه بهاری کردن روح و دل آدمی به انوار الهی است و نوروز بهاری کردن عالم طبیعت به الطاف خداوندی!!!
خداوند مهربان را شاکریم که بار دیگر فرصت حضور در دو بهار( بهار قرآن و طبیعت) یکی در بهترین ماه سال یعنی ماه رمضان و دیگری در زیباترین فصل سال یعنی فصل بهار طبیعت را بر ما ارزانی داشت و از ذات اقدس الهی خواستاریم از فیوضات بی انتهای لحظه لحظه ی پُر خیر و برکت این دو بهار ما را بهره مند گرداند.
اینجانب ضمن تبریک حلولِ دو بهار قرآن و بهار شکوفایی طبیعت که همانا بهار در بهار است خدمت شهروندان مؤمن و بزرگوار شهر لامِرد، بهره مندی هرچه بیشتر و بهتر از برکات ماه مبارک رمضان، سالی همراه با سلامتی و تندرستی برای همگان از خداوند مهربان و بخشنده مسئلت می نمایم.

عطااله جوکار
شهردار لامِرد