• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024

به مناسبت چهاردهم خردادماه سالروز رحلت امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد شهردار لامرد پیام تسلیتی صادر نمود :

پیام تسلیت دکترجوکار شهردار لامِرد به مناسبت سی و چهارمین سالروز رحلت امام خمینی (ره) و یوم اللّه ۱۵ خرداد ۱۳۴۲

• 13 خرداد 1402 - 13:44

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لامِرد دکترجوکار شهردار لامِرد به مناسبت سی و چهارمین سالروز رحلت امام خمینی (ره) و یوم اللّه ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ پیام تسلیتی به شرح زیر صادر نمودند :

امام خامنه ای (حفظه الله) :
سه باور در امام بزرگوار ما وجود داشت: باور به خدا، باور به مردم، و باور به خود

چهاردهم خرداد در تقویم انقلاب اسلامی ایران، سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار و معمار بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، یادآور عروج ملکوتی بزرگ مردی از تبار صالحان است که با تکیه بر سلاح ایمان و بصیرت بر بلندای تاریخ سرود فتح و ظفر سر داد و آزادی و آزادگی را معنایی تازه بخشید .
یوم‌الله ۱۵ خرداد نیز سرآغاز تحقق اراده‌ی مردم این سرزمین در راه مبارزه با استکبار، طاغوت و به ثمرنشستن خواست و اراده ی ملت بزرگ ایران است.
آری‌؛ قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ نقطه‌ی عطف مبارزات مردم در برکندن ریشه‌ی بیداد و استعمار در کشور ایران اسلامی است .
در سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی در حالی به سوگ آن رهبر سفر کرده می نشینیم که به واسطه لطف بیکران الهی ، انقلاب اسلامی ایران با رهبری حکیمانه ی نائب الخمینی امام خامنه ای (حفظه الله) مقتدر و مستحکم در مسیر آرمان های امام خمینی (ره) در حرکت و ساختن تمدن اسلامی _ جهانی در اقصی نقاط عالم می باشد.
اینجانب رحلت جانسوز حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به عموم مردم شریف و بزرگوار شهر لامِرد و همکاران خدوم خود در شهرداری لامِرد تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند منان عزت و سرفرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تحت زعامت و رهبری عالمانه ی امام خامنه ای (حفظه الله) در تمامی عرصه‌های جهانی و بین‌المللی مسئلت می نمایم.

عطااله جوکار
شهردار لامِرد