• امروز : سه شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۳

پیام مدیران شهری لار به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند

• 01 شهریور 1401 - 18:10
پیام مدیران شهری لار به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند
خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار و نواز شریفی لاری شهردار این شهر، در پیامی مشترک فرا رسیدن هفته پرشکوه دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر را گرامی داشتند و روز کارمند را به کارمندان پرتلاش ایران اسلامی تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ متن پیام مدیران شهری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته دولت، یاد آور یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر است که الگوهای جاودانه خدمت صادقانه به مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می باشند.

فرارسیدن هفته دولت که مقارن است با گرامیداشت ایام شهادت شهیدان رجائی و باهنر، نمادی ماندگار از وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی در تاریخ پر افتخار انقلاب شکوهمند ایران اسلامی و نیز تجلی راستین از روحیه خدمتگزاری بی منت و خالصانه به مردم است.

بی‌شک در سالی که از سوی مقام معظم رهبری “سال تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین” نامگذاری شده، فرصتی است برای مسئولان و مدیران تا با سرمشق قرار دادن ویژگی‌های والای اخلاقی و راه و روش این شهدای بزرگوار دولت و در شرایطی که نظام جمهوری اسلامی ایران تحت شدیدترین و بی رحمانه ترین تحریم های استکبار جهانی قرار دارد؛ با وحدت و همدلی، زمینه های رشد و پیشرفت روز افزون و حمایت از شرکت های دانش بنیان و همچنین گسترش روحیه امید و نشاط در جامعه در راستای سربلندی و عزت ایران اسلامی و منویات مقام معظم رهبری گام بردارند.

اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه دولتمردان و کارمندان، بویژه کارگزاران و کارمندان خدوم دولت در منطقه لار و لارستان بزرگ تبریک عرض نموده و توفیق بیش از پیش همگان را در راستای خدمتگزاری به مردم عزیز و شریف این منطقه از ایران اسلامی، از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمائیم.

خلیل نامدار رئیس شورای اسلامی شهر لار

نواز شریفی لاری شهردار لار