• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

پیام معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس به مناسبت فرارسیدن روز شورا ها

• 12 اردیبهشت 1401 - 14:48
پیام معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس به مناسبت فرارسیدن روز شورا ها

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس به مناسبت فرارسیدن روز ملی شوراها پیامی صادر کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، متن پیام محمود رضایی به شرح زیر است: تعامل ، گفتگو و خرد جمعی در تصمیم گیری ها یکی از مبانی اصلی شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است .  نهم […]

تعامل ، گفتگو و خرد جمعی در تصمیم گیری ها یکی از مبانی اصلی شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است .  نهم اردیبهشت سالروز رویدادی ارزشمند در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در راستای اجرای اصل ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی است ؛ روزی که از تعمیق جایگاه مردم در مشارکت برای ساخت آینده ای بهتر نشان دارد .

شورا نهادی مقدس است که بدون شک نشان دهنده عمق تفکر مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده که ریشه در قرآن و مبانی گسترده دین مبین اسلام دارد .

شوراهای اسلامی شهر و روستا طی پنج دوره فعالیت منشا بسیاری از اقدامات تاثیرگذار بوده و زمینه عمران و آبادانی شهرها و روستاها را تسریع بخشیده و در این راستا در بستر مردم سالاری دینی زمینه همراهی های اجتماعی و رفع دغدغه های مردم را فراهم کرده اند.

شکل گیری نهاد شورا ریشه برگرفته از تعالیم الهی و توصیه موکد دین مبین اسلام در جهت همفکری و مشورت در امور و در واقع فرایند واگذاری امور به مردم و نقش آفرینی شهروندان در تعیین سرنوشت خویش است.

یقیناً خدمت بی منت به ملت عزیز ایران اسلامی در لباس عضویت در شوراها، توفیقی بزرگ برای منتخبین و معتمدین مردم است که باید از لحظه لحظه آن در راستای عمل به وظایف قانونی خود استفاده ببرند.

اینجانب سالروز تأسیس نهاد مقدس شورای اسلامی را به همه اعضای شوراهای اسلامی روستا، بخش، شهر و شهرستان های فارس تبریک عرض نموده و امیدوارم در سایه همراهی مردم، مدیریت شوراهای اسلامی شهر و روستا و اقدامات همدلانه شهرداری ها و دهیاری ها و همراهی دستگاه های اجرایی بتوانیم شاهد برداشتن گام هایی بلند در راستای بالندگی، شکوفایی، عمران و آبادانی استان عزیزمان باشیم .

بدیهی است  فعالیت و تلاش های خالصادنه هر چه بیشتر اعضای شورهای اسلامی شهر شهر و‌ روستا  بر مبنای کفایت، درایت و‌ کیاست می تواند به موفقیت هر چه بیشتر این نهاد مقدس در راستای پیگیری مسائل و مشکلات عموم جامعه در تمامی حوزه ها منجر شود .

• نویسنده : امور شهری استانداری فارس
  • ارسال توسط :