• امروز : شنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 May - 2024

دوم اردیبهشت سال روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبارک ٫شهرداری بابامنیر

پیام مناسبتی شهردار بابامنیر ٫ تبریک دوم اردیبهشت بمناسبت ««سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی »»

• 02 اردیبهشت 1403 - 0:58
دوم اردیبهشت سال روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اقتدار میهن اسلامی مبارک باد ٫شهرداری بابامنیر

پیام مناسبتی شهردار بابامنیر ٫ تبریک دوم اردیبهشت بمناسبت ««سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»»

شهردار بابامنیر مهندس محمدباقر طاهری بمناسبت دوم اردیبهشت ماه  سالروز تاسیس سپاه پاسداران بیان نمودند که : سپاه از مردم و برای مردم از بدو تاسیس با نیروهای بسیج مردمی از جمله بسیج مستضعفین و وابسته به اقشار مردمی پایه گذاری گردید و در هر برهه ای از طول این چهل و پنج سال، هرگونه خطری کشور عزیزمان را تهدید کرده، نیروهای سبز پوش سپاه وارد عمل شده و علاوه بر عرصه های دفاعی و نظامی در زمینه‌ی جنگ‌های ترکیبی« فیزیکی ،نرم و تهاجم فرهنگی»و تحریم ها و فشار جوامع غربی نقش بسزایی را در خنثی سازی فتنه های فتنه گران داخلی و خارجی از خود نشان دادند.

پیام تبریک شهردار بابامنیر بمناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران

✅به گزارش روابط عمومی شهرداری بابامنیر مهندس محمدباقر طاهری با صدور پیامی ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: در دوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ با دوراندیشی حضرت امام خمینی(ره)، نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تاسیس شد و در بیش از ۴ دهه از فعالیت این نهاد انقلابی، شاهد تأثیرگذاری چشم گیری از سپاه در عرصه های مختلف در درون مرزی و برون مرزی هستیم.

✅شهردار بابامنیر اضافه نمودند که: سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، نقشی غیرقابل انکاری در توفیقات روز افزون نظام اسلامی داشت و پس از دوران سخت و فراموش نشدنی دفاع مقدس و همچنین استقامت در برابر دسیسه ها و فتنه‌های دشمنان داخلی و خارجی در عرصه های مختلف با تمام قوا به پای امنیت ملی ایستاده است.

✅وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سازندگی و عمران و آبادانی بویژه در مناطق محروم، در بحث محرومیت زدایی افتخارات بی نظیری داشته و در جهاد تبیین و بیانیه های گام دوم انقلاب دستاوردهای این نهاد زبانزد و مشهود بوده و هست.

✅شهردار بابامنیر با اشاره به عملیات وعده صادق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رمز یا رسول الله علیه صهیونیست‌ها اظهار کرد: این عملیات بزرگ و تنبیهی بجز نشان دادن اقتدار و توان علمی و نظامی کشور، هیمنه رژیم صهیونیستی را در هم شکست و کام ملت انقلابی ایران اسلامی را بعد از حمله عاجزانه خود به سفارت ایران را در ناباوری جهان شیرین کرد.

✅مهندس طاهری گفت: بعنوان خادم مردم نجیب در شهر بابامنیر ،دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فرماندهان و پاسداران این نهاد انقلابی در جای جای کشور اسلامی و به خصوص شهرستان ممسنی بزرگ تبریک گفته و از صمیم قلب توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی و سپاه را از خداوند منان آرزومندم.