• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

پیام نوروزی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان

• 01 فروردین 1402 - 10:03
پیام نوروزی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان
پیام نوروزی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان به مناسبت فرارسیدن عید باستانی نوروز

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان، حسین خسروی شهردار و حکیمه غلامی نیا رئیس شورای اسلامی شهر اشکنان، طی پیامی فرارسیدن عید نوروز را به همشهریان اشکنانی تبریک گفتند.

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ‌

نوروز،اين رويش پر سروش در منظر بندگان صالح حضرت دوست،آيه هاي عارفانه اي است که محّول حال است و مقلب قلوب و ابصار.

سال ۱۴۰۲ که از سوی مقام معظم رهبری به نام “مهار تورم، رشد تولید” مزین شده است را خدمت یکایک شما ولی نعمتان تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.

هم اینک که خداوند رحمان به همه ما یک سال دیگر از گوهر گرانبهای عمر را عطا فرموده به شکرانه این نعمت بزرگ دست به دعا برمی‌داریم و او را شکر می گوییم.

و از او مدد می جوئیم تا در ادامه بتوانیم در محضر شما شهروندان عزیز ارائه خدمت نمائیم.

به عنوان خدمتگزاران شما و به نمایندگی از مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان بر خود فرض می دانیم همزمان با دگرگونی طبیعت از نقاط قوت درس گرفته و با تقویت نقاط ضعف ، فضای شهر را به مثابه بهار طبیعت دگرگون و خدمت در خور شان شما شهروندان عزیز ارائه نمائیم و این مهم پس از الطاف الهی و ائمه اطهار علیهم السلام، تنها در سایه حمایت های فکری و معنوی شما شهروندان دلسوز میسر می گردد.

از یکایک شما شهروندان عزیز دعوت می نمائیم که با گسیل نمودن سرمایه های هر چند کوچک خود، زمینه ساز توسعه طرح های زیرساختی و گردشگری در شهرمان باشید. در همین راستا اعلام می داریم که شهرداری و شورای اسلامی شهر اشکنان با تمام توان از طرح های سرمایه گذاری در زمینه های مختلف حمایت نموده ان شاءالله در سال‌ جدید با مشارکت شما شهروندان عزیز در طرح های اشتغال زا، شاهد دگرگونی و تحول بنیادین در شهر تاریخی “اشکنان”در تمامی ابعاد باشیم؛ ان شاءالله.

۱۴۰۲/۰۱/۰۱

حسین خسروی-شهردار اشکنان