• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳

با همکاری خیر گرانقدر،

کلنگ زنی مجتمع میراث فرهنگی گراش

• 24 خرداد 1401 - 12:18

کلنگ زنی مجتمع میراث فرهنگی گراش ✍🏻 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گراش آئین کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی مجتمع میراث فرهنگی گراش با همکاری شهرداری و شورای شهر روز گذشته (۲۱خرداد ماه ۱۴۰۱) با حضور نماینده مردم شریف شهرستانهای لارستان، گراش، خنج، اوز و جویم، امام جمعه شهرستان گراش، […]

کلنگ زنی مجتمع میراث فرهنگی گراش

✍🏻 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گراش آئین کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی مجتمع میراث فرهنگی گراش با همکاری شهرداری و شورای شهر روز گذشته (۲۱خرداد ماه ۱۴۰۱) با حضور نماینده مردم شریف شهرستانهای لارستان، گراش، خنج، اوز و جویم، امام جمعه شهرستان گراش، معاون فرماندار، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از معتمدین، خیرین و مسئولین برگزار شد.

🔹این پروژه به همت خیر گرانقدر به عنوان مجتمع میراث فرهنگی گراش در زمینی به مساحت ۴۲۰۰ متر مربع و بصورت مشارکت اداره میراث فرهنگی شهرستان گراش و شهرداری گراش در مجموعه پارک شهر شامل ساختمان اداره میراث فرهنگی وموزه مردم شناسی و فضای پارکی روباز با کاربری میراث فرهنگی احداث می‌شود.

🔹مهندس حلیمی شهردار گراش: با توجه به نیاز مبرم شهر جهت حفظ آثار فرهنگی و تاریخی هر شهرستان و انتقال به نسل های آینده با تلاش و پیگیری شهرداری و شورای اسلامی شهر گراش، خیر جوان و گرانقدر ساخت این مجموعه را بر عهده گرفت، این پروژه به نحوی در کلان پروژه بازآفرینی و بهسازی مجموعه عظیم پارک شهر که یکی از پارک‌های بزرگ و خوب منطقه می‌باشد تعریف شده است.

💭برنامه ی ما تکمیل پروژه پارک شهر و اکو پارک با این کلنگ‌زنی تازه آغاز شده و ان شا الله طی روزهای آینده شاهد بهسازی و استانداردسازی فضای پارک نیز باشیم.

🔹دکتر دانشور، رییس شورای اسلامی شهر گراش: دیدگاه شورای ششم در موضوع فرهنگ همیشه جز اولویت بوده و ان شاالله بتوانیم پروژه های بزرگتر را نیز در دست اقدام قرار دهیم.

🔹 جا دارد از همت بالای خیر عزیز تشکر ویژه داشته باشیم چرا که حضور در عرصه فرهنگ و خیر فرهنگی نیاز به دیدی وسیع و بروز دارد و ایشان با توجه به جوان بودنشان به خوبی این نیاز را درک کردند.

💭پیگیری‌‌های اولیه ساخت این مجموعه از سال ۱۳۹۶ آغاز شده اما تا اکنون به نتیجه‌ای منتهی نشده بود، از ابتدای حضور بنده و همکارانم در شورا مجدداً از خیر عزیز و نماینده ایشان دعوت به عمل آمد و با پیگیری های شبانه روزی که البته حضور مهندس حلیمی در شهرداری نیز بر سرعت پیگیری‌ها افزود، شاهد این کلنگ‌زنی بودیم.
بنده بسیار امیدوارم که با همت خیرگرانقدر، تلاش مجموعه شهرداری و شهردار عزیز، نمایندگان مردم در شورای شهر، اداره محترم میراث و نماینده‌ی محترم خیر و همچنین حضور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی بزودی شاهد افتتاح این پروژه نیز باشیم.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر گراش
  • ارسال توسط :