• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

*❇️پیام تبریک شهردار سورمق به مناسبت تحویل سال نو*

• 05 فروردین 1402 - 7:30
*❇️پیام تبریک شهردار سورمق به مناسبت تحویل سال نو*

به نام خدای بهار آفرین بهار آفرین را هزار آفرین 🇮🇷 با سلام و دعای خیر؛ آغاز فصل جدید طبیعت که مصادف با حلول ماه مبارک رمضان می باشد را خدمت همه همشهریان فهیم و ولایت مدار تبریک گفته و سالی سرشار از شادمانی و سلامتی آرزومندم. بدون شک تجربه خدمت و خدمتگزاری مجدد در […]

به نام خدای بهار آفرین
بهار آفرین را هزار آفرین
🇮🇷
با سلام و دعای خیر؛
بدون شک تجربه خدمت و خدمتگزاری مجدد در بهار جدید میان شهروندان شهر سورمق که دروازه ای در میان استان های کویری با آن همه سابقه و هویت تمدنی عظیم بر جا مانده از دوران پیش از اسلام و دوران اسلامی در سال پیش رو افتخاری بس بزرگ است. قطعا سال جدید با مشارکت و همراهی شما همشهریان عزیز همچون سنوات قبل سالی متفاوت و روبه جلو در تمامی حوزه های عمرانی، خدماتی و سیمای شهری و با ایده های نو و برنامه های مدون بویژه در حوزه مبلمان شهری و زیبا سازی شهری خواهد بود.
ایمان و اعتقاد راسخ دارم نگرش و نگاه ما نسبت به شهر سورمق و شهروندان آن از جنس شعار و رویا نبوده و نخواهد بود، بلکه اهداف به دقت برنامه ریزی شده همچون سنوات گذشته هستند که سال جدید نیز با قاطعیت هر چه بیشتر در جهت تحقق آن با همکاری و همفکری شورای محترم شهر تلاش خواهیم نمود.
رجاء واثق دارم با صداقت، وجدان کاری، اتحاد و همگرایی دوچندان میان “شهروندان”، “شهرداری” و “شورای شهر” توسعه فزاینده و تغییرات رونده ای در سال جدید همچون سال های گذشته رقم خواهد خورد.
اینجانب ضمن تقدیر و سپاس از همراهی شما، آرزو و توقع ویژه در سال ۱۴۰۲ دارم که به طور مضاعف در حفظ و حراست از فضای سبز، تنظیف سطح شهر، پرهیز از هرگونه سد معابر، ایمن سازی و مقاوم سازی سازه ها، رعایت مقررات فنی، شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی، انتظام بخشی در وظایف شهری، رعایت حقوق شهروندی، تعامل و همکاری با شهرداری، افزایش مشارکت اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی، انجام تعهدات و تکالیف شهروندی خود، شهرداری را در ارائه خدمات مناسب و بهینه سازی یاری نمائید تا بتوانیم شهری ایمن، توسعه یافته، آباد و شاداب داشته باشیم.
در سال جدید از صمیم قلب سالی سرشار از برکت، معنویت، سلامت در سایه الطاف الهی و تحقق منویات مقام معظم رهبری که سال جدید به رهنمود های آن حضرت به سال مهار تورم و رشد تولید مزین گردید، آرزومندم.

*دکتر محمدرضا دمیری _ شهردار سورمق*