• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

گرامیداشت ۳ خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر ??

• 02 خرداد 1401 - 13:54
گرامیداشت ۳ خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر ??

پیام تبریک شهردار قائمیه به مناسبت فرارسیدن سوم خرداد ماه سالروز آزادی خرمشهر به گزارش روابط عمومی شهرداری قائمیه دکتر علی حاجی زاده شهردار قائمیه طی پیامی فرارسیدن سوم خرداد ماه سالروز آزادی خرمشهر را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم سوم خرداد ، یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان […]

پیام تبریک شهردار قائمیه به مناسبت فرارسیدن سوم خرداد ماه سالروز آزادی خرمشهر

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سوم خرداد ، یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران ، شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان امام خمینی (ره) است که فرمود: “خرمشهر را خدا آزاد کرد ”
تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران، مملو از رویدادهایی است که هر یک به عنوان تابلوی افتخاری ثبت و همچون سپهری پرستاره می درخشند. در این میان،حماسه آزاد سازی خرمشهر ، به عنوان نقطه عطفی به شمار می آید که با مدد الهی و با صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم ، به منصه ظهور رسید.
بی شک آزادی خرمشهر جاودان را باید مرهون تلاش و استقامت انسان های خود باور و خدا محوری دانست که پیام آزادی و آزادگی را فریاد کشیدند و در لبیک به رهبر و مقتدای خویش داستان عشق و دلدادگی به ولایت را ماندگار نمودند.
آزادی خرمشهر نشان داد که وقتی جبهه کفر و استکبار با همه امکانات مادی، رسانه ای و نظامی خود در یک طرف و ایمان و اعتقاد راسخ به خدا و شهادت با پشتوانه مکتب حسینی و عاشورایی در طرف دیگر قرار می گیرند، پیروزی در این عرصه با کسانی است که برای خدا حرکت کرده و در این راه از جان و مال خود گذشتند و برای تحقق آرمانهای نظام الهی همه هستی خود را فدا نمودند.
اينجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن عملیات فتح خرمشهر و امام شهیدان، سالروز اين نصر بزرگ الهي را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه مردم شهیدپرور قائمیه، خصوصاً خانواده معظم شهدا، رزمندگان، ايثارگران و جانبازان ۸ سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده ، توفيقات همگان را در مسير پاسداشت از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از درگاه ايزدمنان مسئلت دارم.

علی حاجی زاده
شهردار قائمیه