• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024

اصغر فرودی شهردار لار در آیین افتتاح مجموعه بزرگ تنیس لارستان:

۸۰ درصد ساخت این مجموعه از محل اعتبارات شهرداری و بخشی هم با مشارکت بخش خصوصی تامین شده است

• کد خبر : 20985
  • 10 دی 1402 - 14:55
صبح امروز یکشنبه دهم دی ماه در مراسمی با حضور داوود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس جمهوری اسلامی ایران، سید کاظم چابک رئیس هیئت تنیس فارس، داریوش دهقان فرماندار فرمانداری ویژه لارستان، اصغر فرودی شهردار لار و جمعی از مسئولین شهرستانی و محلی، اعضای شورای شهر، شهرداران اسبق و ورزشکاران، مجموعه بزرگ تنیس لارستان به عنوان نخستین طرح ورزشی مشارکتی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار با همکاری بخش خصوصی، افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی، ارزش واقعی این پروژه را ۲۵۰ میلیارد ریال و متراژ زمین را ۵ هزار متر مربع اعلام کرد و گفت: زمین این مجموعه ورزشی به همراه مبلغ ۱۲ میلیارد ریال هزینه ساخت توسط شهرداری و ۲۰ میلیارد ریال هم توسط بخش خصوصی تامین شده است.

شهردار لار با بیان اینکه ۸۰ درصد ساخت این مجموعه از محل اعتبارات شهرداری تامین شده است، گفت: شهرداری لار با درایت و حمایت شورای شهر در راستای گسترش فضاهای ورزشی در زمینه های مختلف پیشگام بوده و خواهد بود.

این مدیر شهری ضمن تقدیر داریوش دهقان فرماندار فرمانداری ویژه لارستان، محمدرضا قنبرنژاد و نواز شریفی لاری شهرداران اسبق لار و دیگر دست اندرکاران این مجموعه، گفت: مسئولین محلی در جهت احداث این مجموعه کار خود را به طور کامل انجام داده و امیدواریم که مسئولین کشوری و استانی زمینه ای فراهم کنند که بازی های ملی و بین المللی در این زمین برگزار شود.

وی همچنین از کلنگ زنی و آغاز ساخت مجموعه ورزشی خیر ساز در شهر قدیم لار در آینده ای نزدیک خبر داد.

اصغر فرودی شهردار لار ادامه داد: شهرداری لار در حوزه فرهنگی و اجتماعی آمادگی خود را برای اجرای برنامه های ورزشی، فرهنگی و نشاط اجتماعی در مجموعه شهرستان اعلام می کند.

در پایان از روسای فدراسیون کشور و استان، فرماندار فرمانداری ویژه لارستان، شهردار لار، شهرداران اسبق لار، اعضای شورای اسلامی شهر لار، رئیس اداره ورزش و جوانان لارستان و تمامی دست اندرکاران این مجموعه ورزشی تقدیر شد.

این مجموعه دارای ۴ زمین تنیس، سکوی تماشاگران و قابلیت میزبانی مسابقات منطقه ای، کشوری و بین المللی را دارد.

لینک کوتاه : https://fars-shahrdari.ir/?p=20985