• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024

پیام تسلیت شهرداری و شورای اسلامی امام شهر در پی شهادت رئیس جمهور و هیات همراه اعلان عمومی عوارض و بهاء خدمات وسایر درآمدها ودستور العملهای شهرداری امام شهر جهت اجرا از سال ۱۴۰۳ طی مراسمی، آیین با شکوه بهره برداری از سالن اجتماعات و ساختمان اداری شهرداری امام شهر با حضور استاندار محترم فارس برگزار شد برگزاری جشن چند هزار نفری روز امام شهر در پارک ساحلی امام شهر حماسه حضورمردم امام شهر شهردار قیر در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان فارس با حضور دکتر محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران؛ مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس و معاونت عمرانی استانداری دیدار شهردار و اعضای شورای شهر امام شهر با مهندس رحیمی فرماندار محترم شهرستان قیروکارزین تقدیر رئیس کل دادگستری استان فارس از شهردار امام شهر *نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قیروکارزین با اصحاب رسانه و فعالان مجازی* برگزاری مراسم باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان در امام شهر دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بانوان امام شهری دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی امام شهر با دکتر فروردین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی *حضور شهردار به اتفاق اعضای شورای اسلامی و کارکنان شهرداری قیر در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان ماه پیام تبریک شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

شهردار لار:

در راستای طرح خواهر خواندگی با شهر یزد رویدادهای مشترکی در حوزه های فرهنگی، گردشگری، علمی، اقتصادی، درمانی و … برگزار می شود

• 30 شهریور 1403 - 13:43
شهردار لار در نشست مشترک مدیران شهری شهرهای لار و یزد با بیان اینکه لارستان اولین خاستگاه حکومت اسلامی است، گفت: شهرستان لارستان و شهر لار از سابقه، جایگاه و ارزش بسیار بالایی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی که در نشست مشترک مدیران شهری شهرهای لار و یزد با هدف بررسی تفاهم نامه همکاری و اشتراکات این دو شهر تاریخی در حوزه‌ های فرهنگی، گردشگری، علمی، ورزشی، اقتصادی و… در حضور داریوش دهقان فرماندار ویژه لارستان، ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد، زینل قنبری و عزیز الله سیفی روسای شوراهای اسلامی لار و یزد، احسان طاهری و احمد دلاور معاونین فرماندار لارستان، حجت الاسلام حیدری رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی، بی بی فاطمه حقیرالسادات رئیس کمیسیون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و روابط بین الملل، امیر شاکری معاون اقتصادی مالی، خلیل نامدار  نائب رئیس شورای اسلامی شهر لار، سحر یادگار فرد و مصطفی بینا اعضای شورای اسلامی شهر لار، محسن زارع، بابک شجاعی و ابوالفضل سعیدی حقیقی معاونین شهرداری لار، سعید دزواره رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه لارستان، جمعی از مسئولین شهرستان، تنی چند از فعالان فرهنگی اجتماعی لارستان و تنی چند از کارشناسان شهرداری یزد در سالن کنفرانس هتل جهاگردی لارستان سخن می گفت، افزود: شهر لار در گذشته مرکز یک حکومت اسلامی بوده و شرافت و بزرگی مردم این منطقه در عرصه روابط بین الملل، تجارت، معماری، میراث فرهنگی و … زبانزد خاص و عام است.

اصغر فرودی شهردار لار ادامه داد: مدیریت شهری و مسئولین لارستان برای پیشرفت، توسعه، آبادانی و رفاه منطقه با تشکیل اتاق های فکر و کارگروههای مختلف سعی دارند با شروع یک کار فرهنگی بزرگ ارتباطات خود را با دیگر شهرها و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس تقویت کنند و این کار با طرح خواهر خواندگی با شهرهایی که با شهر لار وجه اشتراک فراوانی دارند آغاز شود.

این مدیر شهری با بیان اینکه در بررسی های اولیه شاهد این بودیم که شهر دارالعباده یزد اشتراکات زیادی با شهر لار دارد، افزود: در این راستا سفرهای متقابلی انجام شد و طرح خواهر خواندگی این دو شهر تاریخی مطرح و بررسی شد که مورد استقبال مدیران شهر جهانی یزد قرار گرفت.

شهردار لار افزود: در راستای تحقق این طرح باید رویدادهای مشترکی در حوزه های فرهنگی، گردشگری، علمی، اقتصادی، درمانی و … برگزار شود که مقدمات آن فراهم شده و در آینده برگزار خواهیم کرد.

شهردار یزد هم در این نشست با بیان تعاملات گسترده شهر لار با کشورهای حوزه خلیج فارس، این شهر را حلقه اتصال یزد با کشورهای حوزه خلیج فارس برای گسترش مراودات اقتصادی و تجاری و گردشگری سلامت عنوان کرد.

ابوالقاسم محی الدینی اظهار امیدواری کرد: انشاالله بتوانیم با توجه به مذاکراتی که چند ماه پیش در شهر یزد صورت گرفت و تفاهم نامه اولیه ای که امضا شد، مراودات خوبی را در حوزه های فرهنگی، گردشگری و به خصوص حوزه های تجاری و اقتصادی که در گذشته هم بین یزد و لار وجود داشته، داشته باشیم و  فعالیت هایی را آغاز و تعاملات گذشته را احیا کنیم.

وی با اشاره به مراودات گسترده لار با کشورهای حوزه خلیج فارس و همچنین وجود فرودگاه بین المللی در این شهر گفت: ظرفیت های بالقوه ای در دو شهر لار و یزد برای سرمایه گذاری و توسعه مراودات در حوزه های مختلف وجود دارد و با توجه به این که یزد قطب سلامت و گردشگری است، انشاالله بتوانیم خط پروازی بین یزد و لار ایجاد کنیم تا از کشورهای حوزه خلیج فارس برای درمان از طریق لار به یزد سفر کنند.

شهردار یزد گفت: بیشترین مراوده ای که می توانیم با این شهر داشته باشیم به دلیل قرابت های فرهنگی و مذهبی و ارزشی که بین دو شهر وجود دارد، در حوزه های گردشگری فرهنگی خواهد بود.​​​​​​​

فرماندار ویژه لارستان، روسا و اعضای شوراهای اسلامی شهرهای لار و یزد، معاون فرهنگی شهردار لار و معاون اقتصادی مالی شهرداری یزد هم در این نشست به بیان ظرفیت ها و اشتراکات این دو شهر تاریخی پرداختند.