• امروز : شنبه - ۱۲ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Saturday - 3 December - 2022

آگهی مناقصه شهرداری کارزین برگزاری یادواره شهدای شهرداری کازرون با عنوان شهردار آسمانی برگزاری یادواره پدر صنعت موشکی ایران شهید حسن طهرانی مقدم و ۲۰۱ شهید شهرستان قیروکارزین در شهر کارزین برگزار شد. جانمایی و نصب تابلوی شهر کارزین در ورودی غربی شهر کارزین سلامت محیط شهروندی با پاکیزگی معابر شهری مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی در شهر کارزین برگزار شد تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک های سطح شهر نشانگر توجه ویژه شهرداری به ورزش همگانی و سلامت شهروندان است اجرای عملیات آسفالت معابر شهر کازرون بازدید میدانی شهردار قیر از پروژه های عمرانی سطح شهر / ارائه خدمات سریع تر و مطلوب تر به شهروندان برپایی میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهر قیر پیام تبریک شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقیر به مناسبت هفته نیروی انتظامی ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود(عج) را تبریک می گوییم. تلاش سبزپوشان و سبز اندیشان فضای سبز شهرداری قیر مراحل ساخت سرویس بهداشتی پارک میرزا کوچک خان جنگلی # شهرقیر اجرای عملیات عمرانی میدان کارآفرینی# شهر قیر

بخش دوم نشست خبری شهردار و شورای اسلامی شهر لار با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت؛

علیرغم وضعیت اقلیمی شهر لار، فضای سبز موجود شهری ۱۴۸ هکتار بوده که این آمار در واقع آمار قابل قبولی است / سند چشم انداز و برنامه ۵ ساله شهرداری لار در حال تهیه و تدوین است

• 01 شهریور 1401 - 20:07
نواز شریفی لاری شهردار لار گفت: خدا را شاکرم توفیقی حاصل شد که در استمرار خدمات رسانی به مردم فهیم و قانون مدار شهر لار با نام جدیدی به نام شهردار حضور داشته باشم. اگر چه قبل از این هم برای خدمت به همشهریان عزیزم در حد توان قدم هایی برداشته ام.

شریفی لاری با اشاره به ویژگی های شهری لار، گفت: شهر لار با فاصله ۳۵۰ کیلومتری در جنوب استان فارس، با آب و هوای گرم و خشک، با وسعت شهری ۲ هزار و ۱۲۰ هکتار مساحت و با دو بافت کاملا متمایز شهر قدیم با بافت تاریخی و شهرجدید با بافتی مدرن، وسیع ترین شهرستان استان فارس می باشد.

نواز شریفی لاری افزود: در بافت قدیمی شهر لار حدود ۱۲۹ هکتار بافت فرسوده وجود داشته که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد این رقم به بافت تاریخی و فرهنگی شهر اختصاص دارد که این ویژگی در نوع خود منحصر به فرد است.

شهردار لار ادامه داد: شهر جدید که با بافت شطرنجی بعد از زلزله سال ۱۳۳۹ شکل گرفته، کارکرد آن معمولا سکونت گاهی بوده و تقریبا طی یک دهه اخیر این کارکرد تغییر کرده و شکل تجاری، خدماتی، اداری و درمانی به خود گرفته است.

وی با بیان اینکه شهرداری لار یکی از با سابقه ترین شهرداری ها در سطح کشور و استان محسوب می شود که به صورت رسمی در سال ۱۳۱۹ تأسیس شده، گفت: حتی قبل از آن در سال ۱۳۰۸ هم شهرداری لار وجود داشته، اما تأسیس رسمی آن در سال ۱۳۱۹ بوده و در حال حاضر درجه شهرداری شهر لار درجه ۸ است.

شهردار لار با اشاره به اینکه در واقع  نقشه راه در حوزه شهرسازی هر شهری؛ طرح جامع و تفصیلی آن شهر است، گفت: اولین طرح تفصیلی شهر لار در سال ۱۳۴۹ بوده و طرح جامع مصوب فعلی مربوط به سال ۱۳۹۴ و طرح تفصیلی مربوط به سال ۱۴۰۰ است.

نواز شریفی لاری، میزان بودجه شهرداری لار در سال ۱۴۰۱ را رقمی افزون بر ۱۲۱ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: حدود ۵۲ میلیارد تومان آن برای حوزه عمرانی پیش بینی شده و در صورت تحقق بودجه، این امر عملیاتی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخان خود به موضوع نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: در حوزه نیروی انسانی، شهرداری لار در حال حاضر ۳۲۶ پرسنل دارد که شامل نیروهای رسمی، قراردادی، پیمانی و شرکتی است که این تعداد نیرو، مسئولیت مدیریت شهری شهر لار را در حوزه ستادی و اجرایی بر عهده دارند.

شهردار لار ادامه داد: از مهر ماه سال گذشته تا کنون، شانزده نفر از نیروهای شهرداری تبدیل وضعیت شده اند و تعداد ۱۸ نفر دیگر نیز در حال پیگیری تبدیل وضعیتشان هستیم که از این میان شانزده نفرشان از جامعه ایثارگران و دو نفر هم افراد عادی هستند و سه نفر هم به صورت قطعی رسمی شده اند.

این مدیرشهری، تصویب طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی لار در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ با حضور وزیر راه و شهرسازی را از مهم ترین مصوبات و پیگیری های ویژه شهرداری اعلام کرد و افزود: این مصوبه که برای مردم شهر لار نوید بخش بوده در تاریخ  ۱۸ مردادماه ۱۴۰۱ از طریق معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی به استانداری فارس ابلاغ شده است که منتظریم به شهرداری هم ابلاغ شود.

شهردار لار به موضوع ساماندهی پارک جنگلی اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از وعده هایی است که از روز نخست به اعضای شورا و مردم داده ایم. از این رو جلسات مستمر شهرستانی و استانی برگزار شده و پس از اینکه طرح توسط شهرداری تدوین و در کمیته های مربوطه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس تصویب شد به مرحله تنظیم پیش نویس قرارداد رسیده ایم و آن هم برای تصویب به شورای شهر ارسال شده که تصویب این طرح هدیه ای به مردم فهیم شهر لار می باشد.

نواز شریفی لاری وضعیت اقلیمی شهر لار را گرم و خشک اعلام کرد و افزود: علیرغم این موضوع و با توجه به وسعت شهر لار و سرانه فضای سبز شهری برای هر نفر ۹ متر و نیم، فضای سبز موجود شهر لار ۱۴۸ هکتار بوده که این آمار در واقع آمار قابل قبولی است.

شهردار لار ادامه داد: این آمار بدون احتساب پارک جنگلی بوده و در صورت احتساب ۶۰ هکتار  پارک جنگلی، به رقمی حدود ۲۰۸ هکتار فضای سبز خواهیم رسید.

این مدیر شهری از تهیه و تدوین سند چشم انداز و برنامه ۵ ساله شهرداری لار خبر داد و افزود: یکی از کارکنان مجرب شهرداری، این مهم را به طور خاص پیگیری می کند.

میانگین امتیازات ۴٫۳ / ۵٫ تعداد امتیازات ۶