• امروز : یکشنبه - ۱۶ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : Sunday - 5 February - 2023

ایجاد دوربرگردان جهت دسترسی آسان به بیمارستان امام محمد باقر(ع) در بلوار گلستان# شهر قیر بازدید شهردار قیر از معابری که احتمال آبگرفتگی وجود دارد/ رضایت مردم در اولویت کاری ماست چه زیباست .. خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند…. به یاد شهدای گمنام …🌹 محمدرضا علیپورنسب شهردار، عزیز نجفی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قیر با صدور پیامی میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفتند. سالروز میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، بر همه عاشقان امامت و ولایت گرامی باد. به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، آئین غبارروبی ، عطر افشانی وگلباران مزار مطهر شهیدان والامقام شهر قیر برگزار شد. میز خدمت در مصلی نماز جمعه شهرقیر برگزار شد تصویب تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۲ شهرداری قیر در صحن شورا جلسه بررسی تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری قیر برای سال ۱۴۰۲ رژه خودرویی و موتوری به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر شهردرتکاپوی فعالیت های عمرانی با هدف وارائه خدمات مطلوب به شهروندان درنقاط مختلف شهر پیروتاکیدات مدیریت شهری همزمان با آغاز ایام دهه فجر و سالروز بازگشت تاریخی امام(ره) به کشور، زنگ انقلاب امروز چهارشنبه در آموزشگاه پسرانه راهنمایی شهیدسیدرضابحرینی(فرهنگیان )شهر قیر طنین انداز شد / دیدار مهندس علیپورنسب شهردار قیر به همراه دیگر مدیران شهرستان قیروکارزین در معیت مسلم رحیمی فرماندار با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا صداقت نماینده معزز ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قیروکارزین در نخستین روز از دهه مبارک فجر به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مراسم گلباران قبور مطهر شهدا ی گمنام در شهر قیر برگزار شد. فرا رسیدن ایام‌الله #دهه_فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

شهردار کازرون در مراسم گرامیداشت هفته محیط زیست مطرح کرد؛

کازرون در بین برترین شهرهای فارس از نظر تنظیف/ هزینه روزانه ۲۰۰ میلیون تومانی بابت جمع آوری و دفن پسماند

• 21 خرداد 1401 - 9:00
شهردار کازرون گفت: شهرداری کازرون با کسب نمره ۹۵ در زمره برترین های شهرهای استان فارس از لحاظ تنظیف شهری قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری کازرون، مهندس رضا نوذری در مراسم گرامیداشت هفته محیط زیست که با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از مدیران شهرستانی و جمعی از فعالان و دوستداران محیط زیست در کازرون برگزار شد، اظهار کرد: خدمات صادقانه پاکبانان و نیروهای شهرداری و دوستداران محیط زیست باعث شده که کازرون در ارزیابی استانداری فارس، در بین شهرهای برتر استان از لحاظ تنظیف شهری معرفی شود.

وی یکی از معضلات شهر کازرون را جمع آوری و دفن زباله عنوان کرد و گفت: شهرداری برای جمع آوری و دفن زباله روزانه حدود دو میلیارد ریال هزینه می کند که هزینه بسیار بالایی است و همه ما به نوبه خود باید تلاش کنیم تا زباله کمتری تولید کنیم، البته برای تحقق این امر نیازمند کمک فعالان محیط زیستی در زمینه فرهنگ سازی و آموزش شهروندان هستیم.

شهردار کازرون با یادآوری اینکه از زباله به عنوان طلای کثیف نام برده می شود، ادامه داد: تبدیل طلای کثیف به درآمد فرصت مناسبی است تا هم در تنظیف شهر و هم از لحاظ درآمدی به شهر کمک کنیم که البته این موضوع نیاز به حضور سرمایه گذار دارد، بنابراین آماده ایم در این خصوص با آغوش باز از سرمایه گذاران استقبال کنیم.

صرفه جویی ناشی از کاهش تولید روزانه زباله، می تواند به عمران و زیباسازی شهر اختصاص یابد

رئیس شورای اسلامی شهر کازرون نیز در سخنانی عنوان کرد: بخش اعظمی از مشکلات محیط زیست در جهان ناشی از عملکرد نامطلوب دولت ها در این عرصه است که منجر به خشک شدن تالاب ها، دریاچه ها، رودخانه ها، جمع شدن حجم زیاد ریزگردها و… می شود.

محسن روزبهی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه در حوزه محیط زیست باید منطقه‌ای عمل کرد اما جهانی اندیشید، گفت: در حوزه فضای سبز با شرایط آب پایدار می توان به توسعه فضای سبز کمک کرد و اگر این کار باعث کاهش تنها دو درجه ای هوا شود، تاثیر بزرگی در محیط زیست می گذارد و به تبع آن گونه های جدید گیاهی نیز افزایش خواهد یافت.

وی تولید روزانه زباله در کازرون را بیش از صد تن برآورد کرد و افزود: با یک برنامه ریزی و فرهنگ سازی مناسب می توان زباله کمتری تولید کرد که اگر بتوانیم این حجم از تولید زباله را به نصف یا یک چهارم کاهش دهیم می توانیم هزینه ناشی از صرفه جویی آن را صرف توسعه عمران و زیباسازی شهر کنیم.

وی با بیان اینکه راه اندازی مرکز بازیافت از عهده شهرداری به تنهایی خارج است و در این زمینه راهی جز استفاده از توان سرمایه گذار واقعی نیست، خاطر نشان کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر، از سرمایه گذاران واقعی و توانمند در حوزه بازیافت زباله حمایت و تا حد امکان شرایط سرمایه گذاری را برای آنها فراهم خواهند کرد.

سیستم آبیای فضای سبز شهر در حال تغییر به شیوه قطره ای است

رئیس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر کازرون نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای محیط زیست گفت: بخشی از خشکسالی ها و کم بارشی ها و گرمای هوا ناشی از قطع درختان و ازبین بردن فضای سبز است.

دکتر سهراب جبری ادامه داد: وقتی یک فعال محیط زیستی به قطع درختی اعتراض می کند، برخی ناراحت می شوند اما اگر آن افراد فایده و اثر یک درخت را می دانستند، هیچ وقت چنین کاری نمی کردند.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل آبیاری غرقابی فضای سبز به قطره‌ای از سال گذشته کلید خورده و پیشرفت قابل قبولی داشته، ابراز امیدواری کرد، کل فضای سبز شهر در آینده نزدیک به این شیوه آبیاری شود.

دکتر جبری در عین حال بر لزوم حرکت به سمت شیوه های نوین و هوشمند آبیاری تاکید کرد و گفت: شورای شهر قطعا رفتن به سمت آبیاری هوشمند فضای سبز را پیگیری خواهد کرد، البته تحقق این امر نیازمند زمان خواهد بود.

شهرداری قدمهای خوبی در زمینه حفظ محیط زیست شهر برداشته است

جمال خداپرست نماینده سازمان محیط زیست شهرستان نیز ضمن تشکر از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر به خاطر برگزاری این جلسه گفت: امروز برای ما قابل لمس است که شهرداری کازرون قدم های خوبی در راستای حفظ محیط زیست برداشته اند که از آن جمله می توان به ایجاد پارک حیوانات و همچنین کسب رتبه برتر تنظیف شهری در استان اشاره کرد.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم محیط بانان کازرون برای جلوگیری از خطر انقراض گونه ها، ایجاد فنس الکترونیکی است که در کشور ما این موضوع برای اولین بار در کازرون اجرا شده است.

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدایایی، از برخی از فعالان محیط زیست تقدیر شد.

• نویسنده : روابط عمومی شهرداری کازرون
  • منبع : روابط عمومی شهرداری کازرون